Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

 

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از روابط عمومی ایرانسل، مشترکان سرویس اینترنت پرسرعت ثابت (TD-LTE) که به دلایلی مانند فراموش کردن شماره، امکان دسترسی به آن را ندارند، می‌توانند با وارد کردن شماره ملی و کد IMEI مودم، از شماره خود مطلع شوند.

اطلاع از شماره اینترنت پرسرعت ثابت (TDLTE)، از سه روش نرم افزارکاربردی ایرانسل من، نسخه وب این نرم افزار به نشانی my.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

irancell.ir و کد دستوری امکان‌پذیر است.

نسخه موبایلی نرم افزار کاربردی «ایرانسل من»

کاربران نسخه موبایل نرم افزار کاربردی ایرانسل من می‌توانند به قسمت «اضافه کردن حساب جدید» مراجعه و روی لینک «شماره اینترنت ثابت را فراموش کرده‌ام» کلیک کنند. در این مرحله، با وارد کردن شماره ملی و کد IMEI مودم، شماره TD-LTE در صفحه باز شده نشان داده می‌شود. دریافت و نصب این نرم افزار کاربردی از وب‌سایت ایرانسل به نشانیirancell.ir/myirancell امکان‌پذیر است.

 

 

همچنین آن دسته از مشترکان ایرانسل که کاربر این نرم افزار کاربردی نیستند نیز می‌توانند از طریق صفحه ورود این نرم افزار و کلیک روی لینک «شماره اینترنت ثابت را فراموش کرده‌ام» به شماره TD-LTE خود دسترسی پیدا کنند:

 

 

مراجعه به my.irancell.ir

مشترکان سرویس TD-LTE ایرانسل همچنین می‌توانند با مراجعه به نسخه وب نرم افزار کاربردی ایرانسل‌من به نشانی my.irancell.ir، در صفحه ورود بر روی لینک «شماره اینترنت ثابت را فراموش کرده‌ام» کلیک کرده و در صفحه بعد، شماره IMEI مودم و شماره ملی خود را وارد کنند تا شماره TD-LTE در اختیارشان قرار گیرد.

 

 

شماره‌گیری کد دستوری

علاوه بر روش‌های بالا، امکان دریافت شماره TD-LTE از طریق کد دستوری نیز وجود دارد. برای این کار، لازم است است کاربر کد دستوری *555*8*8# را شماره‌گیری کرده و در مراحل بعد، کد ملی و IMEI مودم را وارد کند.

همچنین می‌توان با شماره‌گیری کد زیر، به طور مستقیم شماره TD-LTE را دریافت کرد:

*555*8*8* کدملی*IMEI#

 

در همه روش‌های بالا، وارد کردن شماره IMEI مودم و شماره ملی مالک آن الزامی است. شماره IMEI کد اختصاصی مودم است که زیر مودم و نیز روی جعبه آن درج شده است.

ایرانسل به عنوان ارائه‌دهنده گسترده‌ترین شبکه اینترنت نسل چهار ثابت (TD-LTE)، این سرویس را مرداد ماه 95 در مشهد مقدس راه‌اندازی کرد و تاکنون 150 شهر  ایران را تحت پوشش آن قرار داده است.

اینترنت نسل چهار ثابت یا TD-LTE در حقیقت آخرین نسل اینترنت ثابت است و بهترین گزینه بی‌سیم برای تامین اینترنت سازمان‌ها، موسسات و شرکت‌های تجاری و همچنین منازل مسکونی به شمار می‌رود. این سرویس در مقایسه با سایر سرویس‌های موجود اینترنت ثابت از جمله ADSL، تجربه سرعت بالاتری را برای کاربر به ارمغان می‌آورد و محدودیت‌هایی مانند فناوری قدیمی، محدودیت مکانی و عدم امکان جابجایی مودم، نیاز به استفاده از خط تلفن و لزوم وجود ظرفیت خالی در مرکز مخابرات منطقه را برطرف کرده و از پایداری بالایی در آپلود و دانلود برخوردار است.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۶۹۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۳ کیلومتر شبکه فیبر نوری منازل در پلدختر اجرا شد

 مجتبی صارمی گفت: در این راستا سرویس اینترنت پرسرعت به حدود هفت هزار و ۵۰۰ مشترک این شهر بر این بستر ارائه می‌شود.

وی امکان توسعه شبکه همراه به نسل‌های بالاتر و ایجاد زیر ساخت لازم جهت اجرای پروژه‌های شهر هوشمند را از مزایای این طرح عنوان کرد و گفت: حداکثر سرعت اینترنت پرسرعت ADSL ۱۶ مگابیت بر ثانیه بود که با این سرویس هم اکنون امکان ارائه اینترنت پرسرعت تا حداکثر یک هزار مگابیت بر ثانیه در شهر پلدختر وجود خواهد داشت.

مدیرکل فناوری ارتباطات و فناوری اطلاعات لرستان اظهار داشت: ۹۵ درصد پروژه شامل عملیات داکت گذاری و شوتینگ فیبر تاکنون به اتمام رسیده است و به زودی امکان واگذاری وجود خواهد داشت.

صارمی ادامه داد: دسترسی حدود ۳۰۰ هزار خانوار شهری استان تا پایان سال ۱۴۰۳ به این بستر ارتباطی پر سرعت باید فراهم شود که عملیات اجرایی طرح در ۶ شهر شامل خرم آباد، دورود، ازنا، الیگودرز، الشتر و پلدختر آغاز شده و عملیات حفاری در دورود و پلدختر به اتمام رسیده است.

به گزارش ایرنا یکی از مهمترین برنامه‌های اولویت دار وزارت ارتباطات در دولت سیزدهم توسعه ارتباطات ثابت مبتنی بر فیبرنوری است که در این راستا پروژه فیبرنوری منازل و کسب‌وکار‌ها از سال گذشته برای ایجاد ۲۰ میلیون پوشش آغاز شد.

پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کار‌ها به منظور توسعه زیر ساخت‌ها و توازن در شبکه ثابت و همراه، با هدف پوشش ۸۰ درصدی مشترکان خانگی شهری با حداقل سرعت ۲۵ مگابیت بر ثانیه در حال انجام است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف
  • مدیریت مصرف با روش‌های هوشمند امکان‌پذیر است
  • توخل: رسیدن به فینال امکان‌پذیر است/ کیم بیش از حد طمع کرد
  • (ویدیو) امکان تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت در ایران!
  • سبدگردانی با سرمایه کم امکان‌پذیر است؟
  • کشاورزی در ماه و مریخ: مزرعه‌داری در ورای مدار زمین، امکان‌پذیر است
  • سیر صعودی و نزولی مشترکان اینترنت موبایل و ثابت در ایران
  • ۲۳ کیلومتر شبکه فیبر نوری منازل در پلدختر اجرا شد
  • آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور