Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایرانسل در فاز جدید حمایت از تولید ملی، مدارس روستایی را با مودم‌های «ساخت ایران» تجهیز می‌کند.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام روابط عمومی ایرانسل، این مودم‌ها که با حمایت همه‌جانبه و در راستای مسؤولیت اجتماعی ایرانسل و در ادامه حمایت از کسب‌وکارهای بومی، توسط شرکت اتصال صنعت میانه (ESM) تولید شده است، با هدف هوشمندسازی مدارس روستایی در قالب طرح ملی USO در اختیار این مدارس قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایرانسل و شرکت اتصال صنعت میانه، پیش‌ ازاین در حاشیه برگزاری نمایشگاه الکامپ ۲۰۱۹، در تیرماه ۱۳۹۸، توافق کرده بودند تا مودم‌های اینترنت در داخل کشور به تولید انبوه برسد. درپی این توافق، در فاز اول، سفارش تولید ۱۵ هزار مودم فضای داخلی، ثبت و تاکنون بخش عمده‌ای از آن تحویل داده‌شده است.

همچنین در ادامه این همکاری و پیرو جلب اعتمادهای لازم، در بهمن‌ماه ۱۳۹۸ و در پی آغاز پروژه هوشمند سازی مدارس و تأکید وزیر محترم ارتباطات و فنّاوری اطلاعات در استفاده از محصولات تولید داخل در این پروژه، سفارش طراحی و تولید ۵۰۰۰ عدد مودم فضای بیرونی (out door) نیز ثبت شد.

مهندس محمد جابری مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان اتصال صنعت میانه، ضمن تشکر از اعتماد و حمایت‌های همه‌جانبه دکتر بیژن عباسی آرند مدیرعامل ایرانسل به تولید ملی و اشتغالزایی برای جوانان توانای ایرانی، از آغاز تحویل بخش نخست این مودم‌ها خبر داد و گفت: مودم‌ فضای باز مدل E۱-۰۴۰ باکیفیت برابر و قیمت ارزان‌تر نسبت به نمونه‌های خارجی، قابلیت نصب در فضای بیرونی با امکان استفاده از access point درون ساختمان و استفاده هم‌زمان ۳۲ کاربر را دارد.

به گفته‌ وی، طراحی این مودم به‌ گونه‌ای انجام‌ شده که در مناطق دوردست که سیگنال ضعیفی دارند، سرعت و کیفیت اینترنت خوبی برای کاربران فراهم می‌کند و مناسب برای استفاده سازمان‌ها، شرکت‌های صنعتی، مدارس و خانه‌های بهداشت است.

ایرانسل با حمایت از کالای ایرانی در تلاش است تا گام‌های بزرگی برای رونق تولید داخلی بردارد.

پیش‌ از این و هم‌زمان با سال رونق تولید و در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی برلزوم حمایت از کالای ایرانی و نیز با توجه به سیاست‌های ابلاغی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و وزارت صمت، نمایشگاه دائمی حمایت از تولیدات داخلی در ساختمان مرکزی ایرانسل افتتاح شده بود.

در همین زمینه، ایرانسل در تیرماه ۹۸ در جشنواره ملی ارتباطات و فناوری اطلاعات (فاوا) که باهدف شناسایی و حمایت از نخبگان و استعدادهای برتر فعالان بخش خصوصی این حوزه و ایجاد شور و نشاط علمی برگزار می‌شود، حضور یافته و به‌عنوان تنها اپراتور تلفن همراه برگزیده این جشنواره در زمینهٔ حمایت از کسب‌وکار ایرانی، موفق به دریافت عنوان «اپراتور برتر محور کسب‌وکار» شده بود.

همچنین ایرانسل در تیرماه ۹۸ با حضور در نمایشگاه «فرصت‌های ساخت داخل و رونق تولید»، فهرستی از نیازمندی‌های خود برای تأمین خدمات و تجهیزات موردنیاز را به تولیدکنندگان داخلی عرضه کرده بود.

علاوه بر این، ایرانسل طی برگزاری دو «میز تعمیق ساخت داخل» با حضور وزیر صمت، تفاهم‌نامه و قراردادهایی با شرکت‌های ایرانی برای حمایت از تولید ملی امضا کرده بود.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ایرانسل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۶۱۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت

به گزارش قدس آنلاین، «مرتضی شاهمیرزایی» امروز (سه‌شنبه) در مراسم امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی در محل وزارت نفت افزود: پتروشیمی‌ها با پرداخت معوقات خود مانع از محدودیت‌های گازی شوند.

مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی گفت: در دولت سیزدهم با اجازه ورود به بخش خصوصی منجر به توسعه میادین شده و تا کنون نیز چهار طرح بید بلند خلیج فارس، NGL ۳۱۰۰, NGL۳۲۰۰ و به سازی مشعل‌های مارون را شاهد بودیم.

شاهمیرزایی گفت: با جمع‌آوری گازهای همراه، روزانه ۴۰ میلیون متر مکعب به شبکه سراسری گاز وارد می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی گفت: این تفاهم‌نامه روزی تاریخی را رقم زد و برای بهتر انجام شدن آن باید همکاری بین هلدینگ‌ها با دولت بیشتر شود و هلدینگ‌ها باید به اندازه توان خود سرمایه بیاورند.

وی در پایان گفت: مهم‌ترین راهبردهای پتروشیمی تکمیل زنجیره ارزش است که طبق برنامه در حال پیگیری آن هستیم.

گفتنی است؛ تفاهم‌نامه توسعه میدان‌های گازی با توان هلدینگ‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امروز (سه شنبه، ۱۱ اردیبهشت) با حضور «جواد اوجی» وزیر نفت، «محسن خجسته‌مهر» مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، مرتضی شاهمرزایی مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی و جمعی از مدیران عامل صنعت نفت، گاز و پتروشیمی کشور امضا شد.

ارزش مجموع تفاهم‌نامه‌هایی که امروز به امضا رسید ۶.۴ میلیارد دلار برآورد می‌شود و با اجرای این طرح‌ها، حدود ۱۲۷ میلیون متر مکعب به تولید گاز کشور با هدف تامین پایدار خوراک پتروشیمی‌ها اضافه خواهد شد.

شرکت ملی نفت ایران برای توسعه میدان‌های گازی کشور با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی، مذاکراتی پرشمار را با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی انجام داده است. در نتیجه این اقدامات، تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی در جنوب، جنوب غرب کشور و خلیج فارس با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امضا شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • رئیس سازمان چای کشور در گفت‌وگو با قدس: چای ایرانی رنگ حمایت گرفت
  • چای ایرانی رنگ حمایت گرفت
  • مردم این کشورها کُشته مُرده بستنی ایرانی هستند
  • میدان‌داری شرکت‌های ایرانی در میدان‌های نفت و گاز غرب کارون
  • تولید و تجهیز ۱۰۰ آزمایشگاه شناختی با فناوری ایرانی
  • تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت
  • تأمین مودم پروژه فیبر نوری از محصولات تولید داخل
  • تعهد تولیدکنندگان داخل بر تامین ۴۰درصد مودم‌های پروژه فیبرنوری
  • تعهد تولیدکنندگان داخل بر تامین ۴۰ درصد مودم‌های فیبر نوری